Blog

Otai Bukan Sebarang Otai

EnJoy ReadIng...(^_^)

Total Pageviews

Powered by Blogger.

saya!

saya!
....Hello Everyone....

Miss M

Miss M

click here :)

.....selamat pagi.......

Saturday, February 26, 2011 - - 0 Comments

pagi ni sejuk bangat...


best kot nak tido..:D


tapi xley tido..hoho...



rasa rindu sgt..:((



dengar lagu pun yg ala-ala jiwang....:(



stress?tension?sedih?hepy?semua ade.....



mood chill je sebab otaikan....:p



mlas gile nk mndi..biasala pagi-pagi ahad mcm ni....:)




xxtahu nk tulis ape sebab rasa kosong....:(



sob3.....



nanti tulis lagila...



tata.....



.......................

Wednesday, February 23, 2011 - - 0 Comments

Assalamualaikum dan selamat petang
xtau nk buat ape la, sebab tadi tengah tido ade la pulak benda yg mengacau, so terus xboleh tido pulak.
so skrg ni otai pun tgah bosan tahap dewa.nk share benda pun xtau..huhu...
petang ni pun rasa mcm mls je nk bersukan...nk kate xde mood tu..pun xtahula...
nak kate tension tu pun xadela sgt...nk kate sedih tu pun xtahula jugak..
chill je...hoho..:)

kwn-kwn semua tido, bosan kot..korang ade tau x lagu-lagu best yg boleh didengari?:)
haa..sebut pasal lagu...lagu bruno mars yang tajuk dia grenade ni mmg best la...
sebab dlm tu menceritakan cukup bnyk maksud yang tersirat...so kepada mana-mana lelaki yg nk tujukan lagu tu...boleh la tujukan kat gf masing-masing ye...;)..bagi aku, lagu ni mmg the best la..sebab bukan semua org boleh faham mksud lagu dia betul-betul....lagi-lagi perempuan...konpem xfhm punye mksd yg nk disampaikan..so otai sarankan xpyah la dedicate lagu ni kat gf msg-msg..buat sakit hati je nnti...huuu..:(

jom kita cite pasal bab-bab islamic sikit ok?
semalam teringat tentang selawat syifa...selawat syifa ni mmg best la dia punya lagu..:))
sebab tenang je..antara kelebihan selawat ni untuk budak-budak degil dan nakal untuk mudah dibentuk....
lagi satu untuk menyihatkan badan dari penyakit.....so pasni boleh la korang amik hela, letak kat telinge adik2 ke,kwn2 ke, sape2 je la..pastu korangh selawat kuat2...:P:P..
tapi apa-apa pun kite berusaha, Allah yang menentukan....ok?cuba je la...

pendek je selawat ni..so boleh la try...:D
k..nk pegi solat..da lewat..

p/s: otai otai jugak....kat akhirat kena otai jugak..:))..bye...

sunyi

Thursday, February 17, 2011 - - 0 Comments

hello my fren
hello there...:)

knp xtido lg?
xboleh tido la...skt kepala..

sebab apa?
sy pun xtau..:)

got any problem?
ada kot..:)

xnk share?
susah nak kata..life complicated...too conflict..

marah ke?
xdela..sedih je...:D

knp sedih2 ni?
otai tau sendiri sudeyh..:D

nak buat ape skrg?
rasa nk balik umah la..boleh x?

bila boleh balik?
lama lagi kot...:(

nak jumpa siapa?
family la...

komen terhadap hari ini ada x?
sgt sunyi....:(

kwn2 mne?
sume da terbungkang da....

ada sape2 xtido lg?
xtau la...burung antu ada la kot..

lu otai ke x?
of coz la...

pastu apehal sedih2?
betul jugak kan...:))

boleh lupekan x?
kompem la boleh..tp takut jadi balik...

xmau try ke?
hari2 pun try kot..

apehal xmarah je?
otai mne boleh marah2 la..kena cool...haha..lgpun marah xgune la..

gua rase lu kena masuk tido la..amacam?
nak masuk tp xmasuk2..hoho..

esok ape program?
mcm biase je kelas la...

lu xbleyh la cmni..nanti fan2 lu sume ckp lu xotai la..
hahah..betul2..chill!!!

lu pegi la dga lagu ke.
ok2..gua try la bro...lagu ape ea?

dga je pape...xpun pegi solat
orait gak tu idea...huhu...

lu kalau nk sedih2 boleh kua dr otai la..ok?
jgn la mcm tu bro..ok gua chill la ni..

lets be simple la...
ok simple is perfect..:D

dah p men jauh2...
orait bro..thanx..:)))

New Info.....

Wednesday, February 16, 2011 - - 0 Comments

Hari ni...

sebut je pasal negara terkuat mesti semua org akan terfikir pasal negara USA..
sebab mereka berada dimana-mana jika berlakunya hal-hal yang melibatkan dunia.
begitu jugak dengan negara Rusia...sebab mereka mempunyai keluasan negara yang sangat besar..
tapi pada hakikatnya, kita terfikir macam tu sebab kita semua dipengaruhi oleh cerita-cerita yang selalu ditayangkan di televisyen...
dalam cerita macam-macam senjata digunakan,taktik-taktik untuk menawan musuh dan berbagai-bagai lagi.

tapi kalau semua nak tahu ada satu lg negara yang boleh dikira otai kat dalam dunia ni....
negara iran beb...
korg semua boleh check kat sini    http://www.fas.org/nuke/guide/iran/

P/s: Malaysia pun boleh jadi otai suatu hari nanti..:D..Malaysia Boleh!!!!

otai x????

Tuesday, February 15, 2011 - - 0 Comments

Negara Malaysia banyak menghasilkan kereta-kereta skrg ni..

Perodua myvi,persona,gen2,satria neo,viva,savvy dan mcm2 lagi....
tapi dalam banyak2 kereta malaysia ni ade satu yg boleh dikira otai...
kete ape agak2 nye tu???

haaa....ni la kereta nye....proton savvy!!!sebab kete ni hanya menggunakan 5.7 liter minyak bagi setiap 100 kilometer...
otai x korg rase?
p/s: walaupun rupa dan bentuknya seakan-akan kura...kira otai jugak la ni..:D

History....

- - 0 Comments

Hello
hello..:)


what are u doing?
nothing....


are u boring?
quite...:)


why?
don't know...


feel sad?
yup...


why..?
:)


what u want to do?
tell me please...:)


u want to cheer urself?
yeah...:)


lets talk!!
ok...:)


tadi masa lalu kat padang nampak la org men bola...fuh..
teringt gak la zaman dolu2..hee...:D
time tuh blum injured lgi la...hee...
sayu gak la rasa xpat men lagi....huhu...
gambar kenangan...

sbnanye rasa bersyukur gak la xmen lagi...
sebab da kene marah ngan parents aku...hoho..
alhamdulillah gak la...
so skrg ni gua men futsal je beb!:))
berkecimpung dlm bidang len lak...


how's ur feel?
quite okay...


are u mad?
nope but a little bit depressed.....


u'll okay?
of coz la....sbb gua kan otai.....:D


okay..
okay thanx..:)

the beginning (^_^)

- - 0 Comments

well..

i'm a new blogger....
still don't know what to write down...huhu..
because quite excited!!!heeeee..:D

got to go...
by the way thanx to tikuz coz help me a lot about blogging..
love u!!!...hak3..
tata

Bruno Mars - Grenade [Official Music Video]

- - 0 Comments